Artistbokning
Om ni vill boka någon av nedanstående artister, skicka ett meddelande till bokning@gardestig.se
Noomi Thorstensson
NOOMI
Noomi kommer från Malmbäck i Småland men har under de senaste åren gjort både Sverige och USA till sitt hem. 2013 kom Noomi i kontakt med den tvåfaldigt grammynominerade artisten och låtskrivaren Sarah Kelly och har sedan dess haft ett gott samarbete med artisten och hennes man som är producent. Hennes musik andas pop med souliga inslag och lovsång är något som ligger henne varmt om hjärtat.

Framträdandet kan anpassas efter arrangörens önskemål. Noomi gör gärna allt från intima akustiska spelningar till rena konserter med fullt komp. Noomi har också stor erfarenhet i att undervisa om låtskrivande efter sin tid i Sarah Kellys låtskrivarskola så hon kommer gärna ut och har låtskrivarseminarier om så önskas.

Läs mer på Noomis artistsida
Studio- och konsertfotografering
Samuel Olofsson

Samuels texter och melodier speglar livets många fasetter; sorg, glädje, kärlek, längtan, förtvivlan mixat med hopp. Hans respekt för varje människa och hans tro på en kärleksfull Gud med aktivt ansvar speglas i hans framträdande. Både humor och allvar har också sin givna plats.

Samuel kan komma ensam med sin gitarr eller samla ihop sina musiker och ge en full konsert. Han är även en flitigt anlitad predikant.

Läs mer på Samuels sida Öppna handen.

Elin Gårdestig
Elin Gårdestig

Elin är låtskrivaren som har texterna i fokus. Texter som är skrivna utifrån egna erfarenheter från livets berg-och-dalbana. 2015 gav hon ut sin tredje fullängdsskiva.

Musiken är i gengren pop-soul och passar i de flesta sammanhang. Musikcaféer är en av Elins främsta arenor, men hon kan även ge rena konserter eller stå för musiken under en gudstjänst.

Elin kan komma själv (kompar då sig själv med piano), ta med sig fullt band eller spela med lokala musiker. Hon kan även hålla i låtskrivarseminarier där hon delar sin syn på låtskrivande och ger tips och råd utifrån sina egna erfarenheter.

Läs mer på Elins artistsida

Jolina Näs
JOLINA

Jolina släppte vintern 2015 sin första EP och därefter har hon blivit uppmärksammad på många håll. Hon har medverkat i radio och som artist på Leksands IF:s tjejkväll samt spelat på olika tillställningar runt om i Sverige.

Född och uppväxt i Leksand är hon en stolt dalkulla och hjärtat slår alltid lite extra för bygden, var hon än befinner sig i världen. Under 2015 reste Jolina till Texas där hon under sex månader fick privilegiet att arbeta tillsammans med Grammynominerade artisten Sarah Kelly och den väletablerade producenten Jonas Ekman, Sweekman Production.

Jolinas passion för musik började redan som liten. Som yngst i familjen kan de andra familjemedlemmarna intyga att Jolina alltid gått runt och sjungit på sina egna melodier och texter. Vid 10 års ålder besannades hennes barndomsdröm, hon släppte sin första sång, "Mitt Parasoll".

Drömmen har levt kvar och fördjupats. Hennes största önskan med musiken idag är inte bara att få spela in sina egna sånger utan att också få hjälpa och uppmuntra andra människor genom dem.

Du hittar Jolina på Spotify och hennes artistsida www.jolinamusic.com

Om företaget
Powered and designed by Studio Gårdestig, studio(at)gardestig.se